Trotse Verkooppartner

Siergrind / Split kopen

Grind is een van de meest gebruikte materialen in Nederland binnen de grondbedekking. Van decoratie rondom de vijver tot een robuuste bodembedekker. Met grind zijn er enorm veel mogelijkheden! Laat u inspireren door al het moois dat de natuur u te bieden heeft. In dit artikel leest u alles over siergrind. Lees snel verder!

Voordelen siergrind kopen
 
Onderhoudsarm
Het voordeel van grind is dat het niet snel slijt waardoor u er lang en optimaal van kunt genieten. Een ander voordeel is dat grind in tegenstelling tot andere soorten ondergronden niet tot nauwelijks onderhouden hoeft te worden. Omdat onderhoud niet nodig is, bespaart uJa kostbare tijd.
Afwatering
Wanneer u grind laat aanleggen in de tuin kan het voorkomen dat het na verloop van tijd wegzakt. Wij raden aan, dat voor dat de grind als bodembedekker gebruikt wordt, de ondergrond te egaliseren. Het gebruik van worteldoek gaat verzakking van grind tegen en voorkomt een groot deel van het onkruid. Spoorvorming kan ontstaan wanneer er over de grind gelopen word, maar is makkelijk met een hark weer opnieuw te verdelen. Ook kunt u gebruik maken van splitplaten. Deze zijn stevig en fijn te gebruiken voor bijvoorbeeld parkeerplaatsen of opritten. Zo voorkomt u spoorvorming en kunt u gemakkelijk met uw fiets, rolstoel of kinderwagen over uw grind pad.
Tijdsbesparend
Grind is eenvoudig en snel aan te leggen. Grind is al verkrijgbaar in kleine hoeveelheden zoals handige 25 kilo zakken. Los afhalen met een aanhanger behoort ook tot de mogelijkheden. Lossen en verdelen op de gewenste plek en klaar is de klus. Afhankelijk van het te bedekken oppervlak kan het klusje zelfs binnen een dag worden geklaard. Nadat de zakken grind aangeschaft zijn en in de auto zijn geladen is het een kwestie van het grind plaatsen op de gewenste plekken in de tuin. Hierna dient het grind enkel nog geëgaliseerd te worden.
Kleinere investering
Grind is verkrijgbaar in verschillende prijsklasse. Een grindtuin is relatief makkelijk zelf te realiseren en zo hoeft er dus niet altijd een vakman ingehuurd te worden. Ook heeft een grindtuin weinig tot geen onderhoud nodig mits deze op de juiste manier is aangelegd. Hierin adviseren wij u graag.
Siergrind kopen bij Visser Weert
Wilt u siergrind kopen van goede en eerlijke kwaliteit? Dan bent u bij Visser Bouwstoffen aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment personeel met kennis en voldoende voorraad zijn wij dé leverancier voor siergrind. Naast zakelijke klanten kunnen particulieren ook bij ons terecht voor siergrind en andere bouwstoffen. Benieuwd naar ons aanbod siergrind? Klik hier om naar onze producten te gaan.

Vrijblijvende offerte

Pascal van Vossen
Pascal van Vossen
Lees verder
Eerst bij andere leveranciers geweest voor afwerkvloer specie, maar wat een verademing. Ligt goed en is hard. Bij een tegelzetter nagevraagd en hij adviseerde mij dit adres. Super af te strijken en is niet bros. Dankjewel!
Chantal Huijskens
Chantal Huijskens
Lees verder
Ontzettend veel soorten grind, zand, beton en div. Soorten species
Ben Bergs
Ben Bergs
Lees verder
Zeer goed kant en klare vloerspecie

Grind & Split

Molenproducten

FAQ

Veel gestelde vragen

Dit gaat altijd in overleg maar wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Wij kunnen bijna overal leveren. In de meeste gevallen vragen wij naar de situatie ter plekke en doet onze chauffeur zijn uiterste best om op de gewenste plek te leveren en lossen.

Op gebied van zand, cement en (sier)grind en split kunnen wij bijna alles leveren. Ook voor kant en klare molenproducten zoals species, beton en waterdoorlatende beton in verschillende sterktes en volumes bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij ons is afhalen van zand, grind en split vanaf 25kg al mogelijk.
Kant en klare molenproducten zoals vloerenspecie en betonmortel is al verkrijgbaar vanaf 0,25m3.
Bezorgen kan al vanaf 1m3.

Hiervoor hebben wij de maten van de oppervlakte nodig. Lengte x breedte x diepte = het aantal kuub.

Twijfel of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Wij streven ernaar dat iedereen zo snel mogelijk van de gewenste producten is voorzien.

Onze producten

Zand, grind, split & tuin decoratie

Toepassing: Zand en grind mengsel voor het maken van beton in …

Toepassing: -Als dakgrind op platte daken.-Zeer geschikt als drainagegrind. Afzeefmaat: 16/32

Toepassing: -Deze grind wordt toegepast in beton.-Kan toegepast worden als bodembedekker …

Toepassing: -Fijn grind gemengd met Portlandcement toe te passen voor waterdoorlatende …

Beschikbaarheid maten: 8/16, 16/32, 25-40

Beschikbaarheid maten: 8/16, 16/22

Toepassing: -Ophoging van tuinen.-Vulling van plantenbakken. Kwaliteit: Gezeefde, zwarte bosgrond ontdaan …

Toepassing: Zand geschikt voor in de zandbak. Eigenschappen: -Deze zand is …

Toepassing: Als onderlaag onder opritten en parkeerplaatsen. Eigenschappen: Ook wel gebroken …