Trotse Verkooppartner

OVER ONS

Visser Weert

Al meer dan 90 jaar hét adres voor traditionele bouwgrondstoffen en meer.

De eerste generatie Visser begon in het jaar 1928 met het winnen van zand en grind. Met een eigen vrachtschip werden deze bouwstoffen van de bodem van de rivier geladen. Het bleek een succes want inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de nummer één leverancier van Weert en omgeving. Klanten uit heel Nederland vertrouwen op de kwaliteit van onze producten.  We bevoorraden particulieren, bedrijven en groothandelaren, zowel nationaal als internationaal.

Tot de Tweede Wereldoorlog ging het goed met het winnen van zand en grind, maar nadat de Tweede Wereldoorlog in 1945 ten einde kwam, kwam het pas echt op gang. Het ging steeds beter met de economie waardoor de vraag naar zand en grind aanzienlijk toenam. Visser zocht het echter wel dichter bij huis. In de Maasplassen werden verschillende bouwstoffen gewonnen en doorverkocht aan lokale handelaren, bedrijven en andere afnemers.

Tegenwoordig ligt de focus op het verkopen van kwaliteitsproducten en het leveren van de juiste service. Met meer dan 150 soorten siergrind en -split, een ruim assortiment zand, cement en klant en klare molenproducten zoals vloerenspecie en betonmortels zijn wij een totaalaanbieder geworden voor de bouw, wegenbouw, stratenmakerij, hovenier en de doe het zelver.

Ook zijn wij trotse leverancier van Tuinvisie. Van tegels en ander bestratingsmateriaal tot tuinhuizen en schuttingen. Kortom, voor een complete tuin bent u bij Visser aan het juiste adres.

Innovatie

Er is veel veranderd sinds het ontstaan van Visser zand, grind en tuin. Niet alleen het aanbod, ook de werkzaamheden blijven veranderen. We proberen onze dienstverlening te verbreden om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo zijn we in het bezit van eigen vrachtwagens waarmee we internationaal kunnen leveren. Daarnaast beschikken we over een eigen betoncentrale waarmee wij (vloeren)specie, betonmortels en waterdoorlatende betonmortels kunnen maken. Dit kan al vanaf 0,25m3.

We bevoorraden particulieren, zakelijke dienstverleners en groothandelaren, zowel nationaal als internationaal.

Advies

Wat ons onderscheidt van soortgelijke aanbieders is onze uitgebreide kennis en inzetbaarheid van deze kennis. Wij denken graag met u mee en helpen u met het kiezen voor de juiste materialen en producten.

Bij ons gaat men met de juiste hoeveelheden naar huis. Zo worden overschotten voorkomen.

Doorgroeien

Door onszelf te blijven ontwikkelen hebben we een enorme groei door kunnen maken. Daar zijn we trots op. Maar dat betekent niet dat we stilzitten, we blijven doorpakken. Graag blijven wij vernieuwen op verschillende gebieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nieuwe materialen en producten. Maar ook goede communicatie en investeren in ons personeel.

Visser Weert

Ons team aan specialisten

Jill

Joshua

Wim

Sylvia

Visser - zand, grind & tuin

Uw leverancier in Grind, split, zand, cement & molenproducten

Breed assortiment

150 soorten siermateriaal in allerlei vormen, maten en kleuren. Zandbakzand, zand speciaal voor onder kunstgras of vulzand enz. Cement, kant en klare molenproducten, en een grote keuze in bestratingsmaterialen en tegels.

Diverse afmetigen

Vele soorten siergrind en -split zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in de meeste gevallen beschikken we over verschillende maten.

Van 25kg zak tot bulk

U kunt bij ons terecht voor zand, grind en split of cement van 25kg zak tot bulk. Kant en klare molenproducten zijn verkrijgbaar vanaf 025m3.

Levering & Transport

Klanten kunnen ervoor kiezen materialen op locatie te laten leveren. Dit kan in vele gevallen los gestort of in bigbags. Bezorgen kan al vanaf 1m3.

Advies

Graag denken wij mee en helpen wij u aan de juiste producten, materialen en volumes.

Al meer dan 90 jaar toonaangevend

In 1928 begon Visser met het winnen van zand en grind onder het motto; kwaliteitsproducten leveren en een stap extra voor de klant.

Wat zeggen onze klanten?

Ervaringen & reviews

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

8,2

37 beoordelingen, via Google reviews

Pascal van Vossen
Pascal van Vossen
Lees verder
Eerst bij andere leveranciers geweest voor afwerkvloer specie, maar wat een verademing. Ligt goed en is hard. Bij een tegelzetter nagevraagd en hij adviseerde mij dit adres. Super af te strijken en is niet bros. Dankjewel!
Chantal Huijskens
Chantal Huijskens
Lees verder
Ontzettend veel soorten grind, zand, beton en div. Soorten species
Ben Bergs
Ben Bergs
Lees verder
Zeer goed kant en klare vloerspecie