Trotse Verkooppartner

Keien Kopen

Diverse soorten grote keien en stenen voor uw tuin

Tegenwoordig worden er vele soorten natuurlijke producten in huis én in de tuin verwerkt. Visser levert vele soorten en maten breuksteen (gebroken) en sierkeien (rond) voor in de tuin, voor bijvoorbeeld gebruik als decoratieve bodembedekker in de tuin, decoratie van de vijver of als vulling van steenkorven. Sierkeien geven sfeer en een mooi afgewerkt karakter aan uw tuin! In dit artikel leest u alles over keien en waar deze voor gebruikt kunnen worden.

Verschillende types beton
Wij zien vaak dat onze klanten keien kopen voor in de vijver. Wilt u graag een Mediterrane stijl, een strakke tuin of gaat u liever voor een budget tuin? Het zijn vaak te details die het afmaken. Het is een mooie, natuurlijke en in sommige gevallen onopvallende opvulling. Het zorgt voor dan ook voor een natuurlijke uitstraling. Keien kunnen ook gebruikt worden als natuurlijke border van de vijver.
Schanskorf
Bent u op zoek naar een product die een natuurlijke scheiding in je tuin kan creëren? Dan kan een schanskorf daar goed bij helpen. Een schanskorf is in de meeste gevallen gemaakt van roestvrij materiaal en kan gevuld worden met veel verschillende soorten sierkeien. De kleur van de stenen kunt u afstemmen op kleuren die het beste bij uw tuin of huis passen. De geslaagde combinatie van industriële en natuurlijke materialen zorgt een stijlvolle tuinafsluiting die veel privacy biedt.
Borders
Een tuin met verschillende ondergronden kan mooi ogen, maar de ondergronden moeten dan wel goed worden gescheiden van elkaar. Een van de manieren om dit te doen is door middel van een border-omranding gemaakt van keien. Met borders van keien maakt u een scheidingswand, bijvoorbeeld tussen een looppad en het gazon. Op die manier creëert u voor het oog meer rust en zorgt het voor een mooi geheel.
Plat dak
We zien keien vaak terugkomen op plekken waar u ze niet direct verwacht. Denk bijvoorbeeld aan platte daken. Een plat dak wordt vaak voorzien van keien om te voorkomen dat het dakleer wegwaait bij harde wind en slijt door andere weersomstandigheden. Een plat dak zonder keien dat direct aan veel verschillende weersomstandigheden bloot wordt gesteld, gaat minder lang mee. Daarnaast houden keien uv-straling tegen waardoor het in huis koel blijft. Om dat te voorkomen wordt er vaak gebruik gemaakt van keien op platte daken. Bij platte daken is het van belang dat er keien worden aangeschaft die zwaar genoeg zijn zodat ze niet weg waaien.
Beton kopen bij Visser Bouwstoffen
Keien kopen voor uw tuin doet u bij Visser Bouwstoffen. Wij verkopen keien in verschillende soorten en maten en voor allerlei doeleinden. Of u nu uw tuin wilt voorzien van een robuuste, natuurlijke look, of borderranden wilt creëren, bij Visser Bouwstoffen bent u aan het juiste adres! De meeste soorten keien zijn in bigbag en losgestort leverbaar. De levering kan al binnen enkele dagen Klik hier om naar ons assortiment keien te gaan. Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen over keien of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvende offerte

Pascal van Vossen
Pascal van Vossen
Lees verder
Eerst bij andere leveranciers geweest voor afwerkvloer specie, maar wat een verademing. Ligt goed en is hard. Bij een tegelzetter nagevraagd en hij adviseerde mij dit adres. Super af te strijken en is niet bros. Dankjewel!
Chantal Huijskens
Chantal Huijskens
Lees verder
Ontzettend veel soorten grind, zand, beton en div. Soorten species
Ben Bergs
Ben Bergs
Lees verder
Zeer goed kant en klare vloerspecie

Grind & Split

Molenproducten

FAQ

Veel gestelde vragen

Dit gaat altijd in overleg maar wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Wij kunnen bijna overal leveren. In de meeste gevallen vragen wij naar de situatie ter plekke en doet onze chauffeur zijn uiterste best om op de gewenste plek te leveren en lossen.

Op gebied van zand, cement en (sier)grind en split kunnen wij bijna alles leveren. Ook voor kant en klare molenproducten zoals species, beton en waterdoorlatende beton in verschillende sterktes en volumes bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij ons is afhalen van zand, grind en split vanaf 25kg al mogelijk.
Kant en klare molenproducten zoals vloerenspecie en betonmortel is al verkrijgbaar vanaf 0,25m3.
Bezorgen kan al vanaf 1m3.

Hiervoor hebben wij de maten van de oppervlakte nodig. Lengte x breedte x diepte = het aantal kuub.

Twijfel of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Wij streven ernaar dat iedereen zo snel mogelijk van de gewenste producten is voorzien.

Onze producten

Zand, grind, split & tuin decoratie

Toepassing: Zand en grind mengsel voor het maken van beton in …

Toepassing: -Als dakgrind op platte daken.-Zeer geschikt als drainagegrind. Afzeefmaat: 16/32

Toepassing: -Deze grind wordt toegepast in beton.-Kan toegepast worden als bodembedekker …

Toepassing: -Fijn grind gemengd met Portlandcement toe te passen voor waterdoorlatende …

Beschikbaarheid maten: 8/16, 16/32, 25-40

Beschikbaarheid maten: 8/16, 16/22

Toepassing: -Ophoging van tuinen.-Vulling van plantenbakken. Kwaliteit: Gezeefde, zwarte bosgrond ontdaan …

Toepassing: Zand geschikt voor in de zandbak. Eigenschappen: -Deze zand is …

Toepassing: Als onderlaag onder opritten en parkeerplaatsen. Eigenschappen: Ook wel gebroken …